Työpajat

TYÖPAJAT

Näkymätön reppu-työpajassa osallistujat pääsevät tutkimusmatkalle oman näkymättömän reppunsa maailmaan. Pidän työpajoja niin aikuis- kuin lapsiryhmille. Työpajoissa tuunataan oma minireppu pohtien samalla millainen se mahtaa olla ja mitä ihmettä sen sisällä on? Työpaja lisää itsetuntemusta ja auttaa löytämään uusia tapoja omien kokemusten käsittelyyn ja herkkyydestä puhumiseen. Työpajaan voivat osallistua kaikenlaiset ihmiset, niin enemmän kuin vähemmän herkät. Reppuja on monenlaisia ja jokaisella voi olla niistä opittavaa.

Työpaja sisältää osallistujaryhmälle mukautetun intron aiheeseen ja taidetyöskentelyä. Työpajojen kesto ja sisältö räätälöidään tilan, osallistujaryhmän ja käytettävissä olevan ajan mukaan. Aikuisten ryhmät sopivat hyvin työporukoille, kaveriporukoille ja ammattilaisille, jotka haluavat tutustua herkkyysaiheeseen hauskemmalla tavalla. Lasten ryhmät sopivat päiväkotiryhmille, 1. ja 2. luokkalaisille ja perheille.

Lisätietoja tulevista työpajoista sekä tiedustelut sähköpostitse maria.vilja(a)gmail.com.

Lukukeskuksen sivuilla lisätietoja työpajoista.

Esimerkkityöpajoja:

  • Lapsiryhmien työpaja, 60 min
  • Aikuisten työpaja, 60 min
  • Non-stop pistäytymistyöpaja, esim. 4 tuntia

SATUHETKI

Pidän lapsiryhmille myös vuorovaikutteisia, moniaistisia satuhetkiä Näkymättömän repun pohjalta. Satuhetki on työpajaa lyhyempi ja kevyempi toteuttaa, ja se soveltuu kaikenlaisiin tiloihin.