Työpajat

NÄKYMÄTÖN REPPU -TYÖPAJAT

Näkymätön reppu -työpajassa osallistujat pääsevät tutkimusmatkalle oman näkymättömän reppunsa maailmaan. Työpajoissa tehdään oma pikkureppu ja pohditaan millainen tuo reppu mahtaa olla. Oman repun tekemisen jälkeen päästään tutustumaan sen sisältöön käsillä tekemisen ja monien materiaalien kautta. Työpaja lisää itsetuntemusta ja auttaa löytämään uusia tapoja omien kokemusten käsittelyyn ja herkkyydestä puhumiseen. Työpajoissa ovat viihtyneet monen ikäiset ihmiset aina leikki-ikäisistä yläasteikäisiin, aikuisiin ja senioreihin. Paja sopii niin herkille kuin vähemmän herkillekin, jokainen saa löytää oman lähestymistapansa reppuun. Lisätietoja tulevista työpajoista sekä tiedustelut sähköpostitse maria.vilja(a)gmail.com. Tässä blogitekstissä kerron kokemuksiani työpajoista.

Kenelle?

Työpaja sopii erittäin hyvin varhaiskasvatusryhmille, koululaisryhmille, nuorten ryhmille, aikuisille, työporukoille ja perheille. Suljettuun työpajaan voi osallistua noin 20-30 ihmistä kerrallaan.

Materiaalit

Reput tehdään paperipusseista tai lahjakasseista ja koristellaan omaa mielikuvitusta käyttäen. Niistä voidaan tehdä kimaltavia, koristeellisia, yksinkertaisia tai vaikka eläimen mallisia. Repun sisältöjä askarrellaan muovailumassoja, luonnonmateriaaleja, tikkuja, keppejä, kangastilkkuja, lankoja, piipunrasseja ja monia muita luovuutta kutkuttavia materiaaleja käyttäen. Materiaaleissa suosin kierrätettyä.

Kesto ja hinnat:

Tarkat hinnat määräytyvät tapauskohtaisesti mm. kesto ja materiaalitarpeet huomioiden, mutta oheisesta hinnastosta saa osviittaa. Kysy rohkeasti lisää. Yli kahden työpajan paketille voidaan laskea edullisempi yhteishinta.

  • 60 – 90 min työpaja suljetulle ryhmälle/ 190 – 250 e + materiaalikulut (40-50 e)
  • 3 h avoin työpaja/ 300 e + materiaalikulut (40-50 e)
  • 4 h avoin työpaja/ 400 e + materiaalikulut (40-50 e)
  • 6 h avoin työpaja/ 600 e + materiaalikulut (40-50 e)

Tilat:

Työpajan järjestäminen vaatii tilavan huoneen, jossa on reilusti pöytäpinta-alaa. Vesipistettä ei tarvita. Maaleja ja sotkuisia materiaaleja ei käytetä, joten monenlaiset tilat soveltuvat työpajan tarpeisiin.

MUUT VIERAILUT

Näkymätön reppu -satuhetki

Vuorovaikutteinen, moniaistinen satuhetki Näkymättömän repun pohjalta. Satuhetkessä luetaan Näkymätön reppu-kirjaa ja osallistetaan lapsia erilaisten havainnollistavien esineiden ja moniaististen elementtien kautta. Satuhetken voi päättää Näkymätön reppu- mielikuvaharjoitukseen tai väritystehtävään.

Näkymätön reppu -minityöpaja

Minityöpaja on Näkymätän reppu -työpajan kevytversio, jonka voi toteuttaa pienemmissä tiloissa, kevyemmin materiaalein, lyhyellä varoitusajalla ja edullisemmin! Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Koulutus ja työpaja aikuisille